PORTFOLIO

dutch life sciences CROP image oncode lab technology KCP new 2 USP Portfolio beagle Portfolio zH LBSP new

Portfolio GemWestland Portfolio OVBSP

Dutch Life Sciences conference (DLSC) is ontstaan vanuit het Life Sciences Capitals congres in 2005, dat in opdracht van het Competence Centre Life Sciences werd georganiseerd. In 2007 organiseerde Iventus dit congres voor het eerst op eigen initiatief. Met succes, want het is inmiddels een jaarlijks terugkerend evenement!


Iventus stelt elk jaar zelf het programma voor de DLSC samen. Hierbij werkt zij nauw samen met een programmacommissie, die bestaat uit life sciences experts uit de wetenschap en het zakenleven. Daarnaast werft zij sponsors en zoekt zij partners voor de conferentie. Iventus streeft altijd naar maximaal wederzijds voordeel. Synergie, kennisdeling en nieuwe kansen spelen hierbij een cruciale rol.

Iventus beheert zelf de registratie van deelnemers en de administratie, waardoor op maat gesneden pakketten mogelijk gemaakt kunnen worden. Bovendien regelt Iventus de locaties, verzorgt de volledige productie en neemt alle communicatietrajecten voor haar rekening, waardoor er een logisch geheel ontstaat.