Management

leon
Dr. Leon Mur

linkedin twiticon

 

 

 

 

 

   

 

 miranda
Miranda de Regt

linkedin twiticon

 

 

 

 

   

 

 

Team members

Profiel Astrid
Astrid van Leeuwen-de Regt

linkedin twiticon

 

 

 

 

 

   

 


Profiel Marielle
Mariëlle van der Putten

linkedin twiticon

 

 

 

 

 

   

 

 
Profiel Angelique
Angelique Verdegaal

linkedin twiticon

Iventus....

Onze ambitie is om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de Nederlandse Life Sciences sector. Dit doen wij door het stimuleren van innovaties, kennisvalorisatie, investeringen en samenwerkingsverbanden, met name in de (bio) farmaceutische en groene (biotech) sector.

Wij doen dit door middel van het organiseren van doelgerichte online, hybride en fysieke bijeenkomsten, workshops en match making events. Wij maken hierbij gebruik van ons groot internationaal Life Sciences netwerk en meer dan 20 jaar ervaring om de doelstellingen van elk event te kunnen realiseren.

Daar waar de meeste bureaus stoppen begint het werk van Iventus pas echt. Samenwerking versnelt innovatie en valorisatie. Onze expertise ligt op het gebied van het signaleren, initiëren en het realiseren van cross-sectorale innovaties. Hierbij worden consortia gevormd van innovatieve ondernemers gericht op de ontwikkeling van nieuwe producten, diensten en markten. Op deze wijze draagt Iventus bij aan versterking van de Nederlandse Life Sciences sector.

Denkers en doeners
Zakelijke bijeenkomsten tot een succes maken. Iventus maakt het waar. U wilt een workshop, congres of conferentie organiseren? Wij regelen de volledige organisatie van uw evenement. En wij zorgen ervoor dat uw doelstellingen worden gerealiseerd. Vertrouw op onze inhoudelijke kennis, onze productexpertise en onze administratieve talenten. Behalve voor opdrachtgevers ontwikkelen wij ook bijeenkomsten op eigen initiatief en in eigen beheer.

Mentaliteit
Iventus is een daadkrachtige organisatie. Dat merkt u aan onze flexibiliteit en de prijs-kwaliteitverhouding, maar vooral aan onze inzet, betrokkenheid en snelheid! De roots van Iventus liggen in het Bio Science Park te Leiden. Dankzij deze locatie beschikken wij over een grote expertise en een uitgebreid netwerk in de Life Sciences-sector Met name in de Agro, tuinbouw en Farmaceutische sector.

 

Drijvende krachten

De initiatiefnemers achter Iventus zijn Leon Mur en Miranda de Regt. Zij startten in 2006 met Iventus.

Dr. Leon Mur
Leon Mur (1963) promoveerde aan de Vrije Universiteit van Amsterdam als moleculair plantenbioloog. Vervolgens werkte hij tien jaar als Manager Biotechnologie bij Enza Zaden in Enkhuizen, een internationaal veredelingsbedrijf voor groentezaden. Hij was daar verantwoordelijk voor het (financieel) management van diverse onderzoeks- en productieafdelingen waaronder celbiologie, fytopathologie, biochemie en moleculaire biologie. Daarnaast was hij verantwoordelijk voor het opzetten en managen van (internationale) samenwerkingsprojecten, patenten en licensing. Leon ontwikkelde zijn ervaring en expertise verder bij het Competence Centre Life Sciences, waar hij innovatieve samenwerkingsprojecten initieerde en starters adviseerde op diverse gebieden, zoals investeringen en business development. Als projectmanager organiseerde hij vele netwerkbijeenkomsten, workshops, congressen en matchmaking events. Leon Mur is een generalist met veel kennis van (en een uitgebreid netwerk in) de sectoren tuinbouw, en farma.

Miranda de Regt
Miranda de Regt (1973) is zelfstandig ondernemer sinds 1994, het jaar dat zij begon met haar onderneming SOS Secretarial Office Support. Tien jaar later verkocht zij haar bedrijf, omdat zij zich verder wilde specialiseren in het ontwikkelen van congresconcepten en het organiseren van zakelijke bijeenkomsten. Na twee freelance-jaren bij opdrachtgevers als Bio Partner Center Leiden, Competence Centre Life Sciences en Leiden Bio Science Park werd zij medeoprichter van Iventus. Miranda is een echte allrounder. Met haar jarenlange expertise in verschillende branches en haar uitgebreide landelijke netwerk is zij in staat om heel uiteenlopende partijen bij elkaar te brengen en nieuwe synergie te creëren. Zij is bekend met secretariaten uit diverse branches en heeft een ongeëvenaarde ervaring met alle aspecten van zakelijke evenementen. Miranda en haar team staan garant voor de juiste (administratieve) support.

 

Team members:

Astrid van Leeuwen
Astrid van Leeuwen (1974) werkt als zelfstandig office consultant vanuit haar bedrijf De Regt Office Consultancy. Astrid is nauw betrokken bij de bedrijfsvoering van Iventus, waar zij de rol vervult van financieel en administratief projectmanager. Zij heeft een groot analytisch vermogen en is in staat om de schakel te zijn tussen zeer uiteenlopende disciplines. Astrid verzorgt de inrichting van de congresregistratie en voert deze uit. Bovendien beheert zij de Iventus Conferentie-app en verzorgt zij de administratie van de ondernemersvereniging van het Leidse Bio Science Park (OV BSP). Daarnaast is Astrid project administrateur voor het Kenniscentrum Plantenstoffen. Tijdens congressen speelt zij een cruciale rol bij de ondersteuning van de productie: Astrid verwerkt registraties op locatie, begeleidt sprekers en verzorgt de voorbereiding van workshops en presentaties.

Mariëlle van der Putten
Mariëlle is een enthousiaste eventmanager met passie voor events en hospitality en ruim 10 jaar ervaring in de eventbranche. Met haar uitgebreide brede kennis is zij de spil in het web die alles regelt. Door haar enthousiasme, scherpte en aanpak mentaliteit zorgt zij ervoor dat elke bijeenkomst succesvol verloopt.

Angelique Verdegaal
Angelique Verdegaal (1972) is grafisch vormgever en de drijvende kracht achter haar communicatiebureau La LiQue. Haar motto: doeltreffend, daadkrachtig, duidelijk. De kracht van Angelique komt voort uit haar betrokkenheid, haar veelzijdigheid en het vermogen om in totaalconcepten te denken. Angelique ontwerpt voor Iventus alle digitale en papieren uitingen, waaronder de congreswebsites, iBooks, brochures en leaflets. Voor de websites verzorgt zij bovendien de realisatie en het beheer. Zij ontwerpt ook ander congresmateriaal, zoals banners, posters, tassen en verpakkingsmateriaal. In haar werk voor Iventus combineert Angelique krachtige ontwerpen met aansprekende beelden. Dit zorgt ervoor dat de boodschap de juiste aandacht krijgt, met de juiste visuele ondersteuning. Soms verrassend, soms vernieuwend, altijd creatief.

Partners

logo netwerkapppluutspreadit2