logo DLS

Basis beeld portfolio2

 linkedin   YouTube button   Facebook   twiticon   flickr button   Iconen app dlsc

Dutch Life Sciences conference

Nederland is en blijft een belangrijke speler in de wereldwijde life sciences industrie. Ons land heeft een sterke technologische positie op het gebied van humane en veterinaire vaccins, biofarma, medische technologie en de infrastructuur van de gezondheidszorg.

De Nederlandse sector heeft deze positie kunnen bereiken dankzij samenwerkingsverbanden en partnerships tussen bedrijven, onderzoeksinstituten en universiteiten.

Dutch Life Sciences conference is een initiatief van Iventus, om organisaties en bedrijven uit de Nederlandse life sciences sector bij elkaar te brengen. Iventus ziet het als haar missie om een bijdrage te leveren aan de groei en ontwikkeling van de Nederlandse life sciences industrie.

De conferentie biedt deelnemers een uitstekende gelegenheid om te netwerken en ideeën uit te wisselen. Hieruit ontstaan partnerships en samenwerkingsverbanden, die nieuwe impulsen geven aan de life sciences sector. Experts, (startende) ondernemers en investeerders geven hun visie op de laatste trends en ontwikkelingen.

https://www.dutchlifesciences.com/

Partners

    HH lbsp35  VO